20240822 - extra concert NNO header - NNO-Bruckner-7-MdG-printsize-1029-scaled

Gratis kaarten beschikbaar voor extra optreden Noord Nederlands Orkest op vrijdag 30 augustus

John22 augustus 2024


Achter het net gevist bij het RingConcert op zaterdag 31 augustus in Martiniplaza? Dan krijg je een herkansing. Ook op vrijdag 30 augustus treedt het NNO op in Martiniplaza, maar dan voor (oud-)medewerkers van het project. Bij die voorstelling zijn de stoelen op het balkon nog vrij. Daar kun je je vanaf nu voor aanmelden. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Het Noord Nederlands Orkest (NNO) behoort tot de toporkesten van Nederland. De programmering is verrassend, eigenzinnig en veelzijdig. Het NNO is het langst actieve professionele symfonieorkest van Nederland (opgericht in 1862) en wil graag symfonische muziek toegankelijk maken voor iedereen. Het orkest biedt een breed scala aan concerten, variërend van puur klassiek voor de echte klassiek-liefhebber, symfonische meesterwerken voor nieuwsgierige muziekliefhebbers en verrassende mix-programma’s.

Extra plaatsen

Het extra concert van het Noord Nederlands Orkest is op vrijdagavond 30 augustus vanaf 20.00 uur in Martiniplaza. Er staat vooral filmmuziek op het programma.

De plaatsen die nu beschikbaar komen, zijn de stoelen op het balkon. Bestel je één of twee kaarten, dan zijn ze gratis. Voor extra kaarten betaal je € 7,50. Bij je kaart hoort ook een gratis kopje koffie of thee voorafgaand aan het concert.

Hoe bestel ik gratis kaarten?

  • Ga naar de bestelpagina.
  • Klik op 'gebruik promotiecode'.
  • Voer de promotiecode in: DeRingIsRond (let op de hoofdletters).
  • Klik op OK. Nu verschijnt er een extra regel waar je twee gratis kaarten kunt bestellen. Je kunt ook extra kaarten bestellen voor € 7,50 per stuk.
  • Klik op Volgende.
  • Je ziet een plattegrond van het balkon, met in het rood de plaatsen die voor jou zijn uitgekozen. Ga je hiermee akkoord, klik op Volgende.
  • Controleer je bestelling en vul je gegevens in.
  • De toegangskaarten ontvang je digitaal van Martiniplaza.





Lees ook: