20240809 NNO-Bruckner-7-MdG-printsize-1029-scaled header

Bestel nu kaarten voor RingConcert met het Noord Nederlands Orkest op 31 augustus in Martiniplaza

John9 augustus 2024


Om de openstelling van de nieuwe ringweg te vieren, geeft het Noord Nederlands Orkest op zaterdag 31 augustus een gratis concert in Martiniplaza. Buren van de ringweg hebben zich hiervoor al kunnen aanmelden. Nu stellen we het concert voor iedereen open. Het concert maakt deel uit van het Openingsweekend De Ring is Rond.

Update 13 augustus: het concert op 31 augustus is uitverkocht. Je kunt geen kaarten meer bestellen.

Het Noord Nederlands Orkest (NNO) behoort tot de toporkesten van Nederland. De programmering is verrassend, eigenzinnig en veelzijdig. Het NNO is het langst actieve professionele symfonieorkest van Nederland (opgericht in 1862) en wil graag symfonische muziek toegankelijk maken voor iedereen. Het orkest biedt een breed scala aan concerten, variërend van puur klassiek voor de echte klassiek-liefhebber, symfonische meesterwerken voor nieuwsgierige muziekliefhebbers en verrassende mix-programma’s.

RingConcert

Het RingConcert met het Noord Nederlands Orkest is op zaterdagavond 31 augustus vanaf 20.00 uur in Martiniplaza. Er staat vooral filmmuziek op het programma. Tipje van de sluier: het begin van het concert wordt spectaculair!

Kaarten

Voor het RingConcert is nog een beperkt aantal gratis kaarten beschikbaar. Per persoon kun je maximaal twee kaarten bestellen op deze bestelpagina. Gebruik bij het aanmelden de promotiecode: DeRingIsRond (let op de hoofdletters).

De toegangskaarten ontvang je digitaal van Martiniplaza.

Openingsweekend

Het RingConcert maakt deel uit van het Openingsweekend De Ring is Rond. Daarmee vieren we dat de zuidelijke ringweg weer open gaat. Op vrijdag 30 augustus, zaterdag 31 augustus en zondag 1 september bieden we een feestelijk programma aan met voor elk wat wils.

Openingsweekend De Ring is Rond

Datum

Activiteiten

Vrijdag 30 augustus

10.00 – 19.00 uur RingFestival, Martiniplaza

13.30 – 17.00 uur RingCongres, Martiniplaza

20.00 – 01.00 uur RingReünie, Martiniplaza

Zaterdag 31 augustus

10.00 – 16.00 uur RingFestival, Martiniplaza

10.00 – 16.00 uur RingLopen, verdiepte ligging en Julianaplein

20.00 – 23.00 uur RingConcert, Martiniplaza

Zondag 1 september

Officiële openingshandeling

Kijk voor meer informatie op onze pagina De Ring is Rond.